Installatietechniek Raalte
Nieuws | Contact | Vacatures
Over ITR Groep ITR ITR Projecten ETR
24/7 Beschikbaar
Duurzaam wonen
Vertrouwd
 
25 jaar ervaring

25 jaar Innovatie & Vakmanschap


De bouw- en installatiewereld verandert razendsnel. De nieuwe ITR Groep (Installatie Techniek Raalte Groep) streeft ernaar om binnen deze ontwikkelingen voorop te lopen als het gaat om duurzaamheid, innovatie en technologie. Juist daarmee onderscheiden we ons in projecten. Eenvoudig als het kan. Hoogstaand als het moet. We hebben daarom de volgende stap gezet in de groei van ons bedrijf met een elektrotechnische groep; Elektro Techniek Raalte BV. Installatie Techniek Raalte BV, Installatie Techniek Raalte Projecten BV en Elektro Techniek Raalte BV gaan samen werken aan mooie projecten onder de vlag van ITR Groep BV.

Bij Installatie Techniek Raalte Groep BV (ITR Groep) - met ruim 50 medewerkers - draait alles om innovatie en vakmanschap. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Met trots kunnen we zeggen dat ITR Groep BV na 25 jaar een betrouwbare partner is in de bouw- en installatiewereld. Onze projecten zijn daarvoor het mooiste bewijs.

 

 

“Bij alles wat we doen, vragen we ons af:
Hoe kunnen we onze opdrachtgevers duurzaam sterker en beter maken, hoe bereiken we een optimaal woon- en werkklimaat voor de eindgebruiker.”

Wij denken graag met u mee.

Roy Schulten, directeur ITR Groep BV


 

Installatietechniek Raalte is erkend STERKIN installateur
Installatietechniek Raalte is STEK erkend
Installatietechniek Raalte - KvINL gecertificeerd
Installatietechniek Raalte - KOMO INSTALL gecertificeerd
Installatietechniek Raalte - VCA gecertificeerd
Installatietechniek Raalte - Erkend leerbedrijf