Installatietechniek Raalte
Nieuws | Contact | Vacatures
Over ITR Groep ITR ITR Projecten ETR
25jaar_2.jpg
24/7 Beschikbaar
Duurzaam wonen
Vertrouwd
 
25 jaar ervaring

Overname ITR Groep door VDK Installatiegroep

4-12-2018

De VDK Installatiegroep uit Kampen heeft na een zorgvuldige voorbereiding de aandelen van de ITR Groep overgenomen van eigenaar Roy Schulten.


Samenwerking ITR Groep door VDK Installatiegroep

Beste allemaal,

Donderdagmiddag 29 november 2018 hebben we het voltallige personeel ingelicht over de geplande overname ITR Groep door VDK Installatiegroep.

De ITR Groep bestaat uit, Installatietechniek Raalte BV, Installatietechniek Raalte Projecten BV, Elektrotechniek Raalte BV ( in overleg met Bart Groot Beumer) en ITR Materieel BV.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen in de huidige markt en het ontbreken van opvolging binnen ons gezin, heb ik samen met Dianne besloten om mijn aandelen van de totale ITR Groep per 1-01-2019 onder te brengen bij een grotere organisatie.( VDK Groep)

Ik vind het vanzelfsprekend dat het gedachtegoed, zoals wij ( en dan bedoel ik het hele Team ) de ITR Groep, in nagenoeg 30 jaar heeft opgebouwd en neergezet blijft voortbestaan, mede gezien het bestaande klanten-/ opdrachtgeversbestand en de positie in de markt die we op dit moment innemen.

Belangrijk is te weten dat dit alles niet over 1 nacht ijs is gegaan, maar een gedegen voorbereiding kent.(Soms emotioneel en soms rationeel, het blijft toch je kind )

De volgende punten in ogenschouw nemend.

  • ITR Groep blijft gevestigd in Raalte.
  • ITR Groep blijft als naam gehandhaafd.
  • ITR Groep functioneert binnen de VDK groep als een zelfstandige vestiging die kan genieten van de voordelen om onder een grotere groep te vallen.
  • R Schulten blijft aan als directie binnen de ITR Groep.

Al met al vind ik dat wij met deze stap alles gewaarborgd hebben om de ITR Groep verder uit te bouwen en de werkgelegenheid voor het team ITR te continueren voor de komende decennia.

Indien er vragen zijn bel gerust of kom even aan. Met vriendelijke groet,

Roy Schulten.

  


PERSBERICHT VDK - ITR 

Overname ITR Groep door VDK Installatiegroep

De VDK Installatiegroep uit Kampen heeft na een zorgvuldige voorbereiding de aandelen van de ITR Groep overgenomen van eigenaar Roy Schulten.

De ITR Groep bestaat uit, Installatietechniek Raalte BV, Installatietechniek Raalte Projecten BV en Elektrotechniek Raalte BV en is een gerenommeerd installatiebedrijf gevestigd in Raalte. ITR Groep is zowel actief in de woningbouw, utiliteit en industrie.
Met ca. 60 medewerkers is de ITR Groep een solide en stabiel bedrijf met een professionele interne organisatie en gekwalificeerde medewerkers.

Het vertrouwen dat men binnen de VDK Installatiegroep als zelfstandige onderneming kan blijven opereren is een belangrijk criterium geweest voor Roy Schulten om het bedrijf te verkopen aan Frans van der Kolk, eigenaar van VDK Installatiegroep.

page1image50080832page1image50076416

Frans van der Kolk “VDK Installatiegroep heeft een unieke filosofie waarbij de mensen centraalstaan en de bedrijven zelfstandig binnen de groep opereren met de voordelen van een groot concern. Wij stellen de klant centraal (customer intimacy) en onze bedrijven zijn op elk installatieonderdeel gespecialiseerd, waarbij wij van engineering tot en met beheer enonderhoud onze klant bedienen. De ITR Groep past precies bij deze filosofie”.

Roy Schulten blijft als directie werkzaam bij de ITR Groep. De ITR Groep blijft gevestigd in Raalte.

De VDK Installatiegroep

De VDK Installatiegroep bestaat uit de bedrijven Technisch Bureau Wesko, Ten Brinke Elektrotechniek, Schuurman Techniek, Detec Kampen, Keizers Installatietechniek, Installatiebedrijf Borggreve, Vilsteren Installatietechniek en Veldhuis Elektrotechniek en is gespecialiseerd in verschillende vormen van installatietechniek. Elke bedrijf heeft zijn eigen regio en specialisme.

Onder de VDK Groep vallen ook Plender Totaalonderhoud die gespecialiseerd is in schilderen, glaszetten en afbouw en Hanze Projectinrichting die gespecialiseerd is in vloeren, binnen zonwering, gordijnen en inrichting.

Het grote voordeel van de VDK Installatiegroep is dat de bedrijven krachten kunnen bundelen waar nodig en tegelijkertijd zelfstandig kunnen werken. De persoonlijke werkwijze is de kracht van de individuele bedrijven. Bij de VDK Installatiegroep werken in totaal ongeveer tweehonderd medewerkers die niet alleen met passie hun werk doen, maar ook erg betrokken zijn met het bedrijf en de klanten. Doordat de VDK Installatiegroep in kleine, zelfstandige bedrijven is opgedeeld kan er persoonlijk en met korte lijnen worden gewerkt. De medewerkers hebben lange termijn relaties opgebouwd met de klanten en weten daardoor precies wat de wensen en behoeften zijn van de klanten. Hierdoor kunnen kwaliteit en service 24/7 worden aangeboden aan de klant. Dat is prettig samenwerken voor alle partijen en op deze manier profileert de VDK Installatiegroep zich als een betrouwbare partner.

 

Installatietechniek Raalte is erkend STERKIN installateur
Installatietechniek Raalte is STEK erkend
Installatietechniek Raalte - KvINL gecertificeerd
Installatietechniek Raalte - KOMO INSTALL gecertificeerd
Installatietechniek Raalte - VCA gecertificeerd
Installatietechniek Raalte - Erkend leerbedrijf