Over Installatietechniek Raalte

Onze specialisten

Installatiemonteur

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs zijn verantwoordelijk voor de montage van alle technische installaties. Zij werken aan projecten van begin tot eind, waardoor kennis en kunde in de volle breedte ingezet worden.

Servicemonteur

Servicemonteur

Onze gekwalificeerde service- monteurs komen zowel bij particuliere als zakelijke klanten over de vloer. CO-gecertifi- ceerd zorgen wij voor optimaal onderhoud van uw installaties, waarmee zelfs de levensduur van installaties verlengd wordt.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor de technische uitwerking en planning van een project. Daarnaast is hij de verbindende factor met andere partners en zorgt hij voor de dagelijkse aansturing van monteurs.

Projectleider

Projectleider

De projectleider fungeert als contactpersoon voor de opdrachtgever. Hij bewaakt de algehele coördinatie, de finan- ciën en contractuele afspraken nauwkeurig, zodat het project met het gewenste eindresultaat wordt gerealiseerd.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werkt ons team vol passie om de meest uiteen- lopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Installatietechniek Raalte tot uw betrouwbare partner.

Oost Nederland Installatietechniek Raalte is actief in Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Bij Installatietechniek Raalte zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Wij zijn onderdeel van de VDK Groep (meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.